Google İndex Sayısı - Google Index Checker

Arama motoru optimizasyonu

Google İndex Sayısı


URL girin



Hakkında Google İndex Sayısı

Bu Google Dizin Denetleyicisi ile aynı anda birden fazla web sitesinin Google Dizin istatistiklerini kontrol edin

Birçok web sitesi sahibi, web yöneticisi ve SEO uzmanı, Google'ın belirli bir web sitesinde tarayabileceği veya dizine ekleyebileceği kaç web sayfasının (URL) istatistiklerine hızlı ve kolay bir şekilde erişmek için Küçük SEO Araçlarının sunduğu bu Google Dizin Denetleyicisi gibi araçları kullanıyor.

Bu Google Dizin Denetleyicisi aracı, birkaç saniye içinde elde edebileceğiniz değerli bilgiler sağlar; bir seferde 10 web sayfasına kadar Google Dizin istatistiklerini kontrol etmenize olanak tanır!

GOOGLE DİZİN DENETLEYİCİSİ NASIL KULLANILIR?

trkontrol.com tarafından hazırlanan bu Google Index sayısı aracı, birçok web sitesi sahibi için son derece kullanışlıdır, çünkü web sayfalarınızın kaç tanesinin Google tarafından indekslendiğini size söyleyebilir.

Sağlanan alana kontrol etmek istediğiniz URL'yi girin ve "GÖNDER" düğmesine tıklayın, ardından araç isteğinizi işleme alacaktır. Web sitenizin Google tarafından dizine eklenen gönderilerinin sayısını belirleyen, sonucu yalnızca birkaç saniye içinde oluşturacaktır.

Google web sitesi indeks denetleyicisi, web sayfalarınızdan kaç tanesinin Google tarafından indekslendiğine dair bir fikir sahibi olmak istiyorsanız kullanışlıdır. Sayfalarınızdaki sorunları çözmenize yardımcı olabileceği için bu değerli bilgileri almak önemlidir, böylece Google'ın bunları dizine eklemesini sağlar ve organik trafiği artırmanıza yardımcı olur.

WEB SAYFALARINIZI NASIL HIZLI BİR ŞEKİLDE İNDEKSLEYEBİLİRSİNİZ?

Sonuç, Google tarafından dizine eklenmemiş çok sayıda sayfa olduğunu gösteriyorsa, yapılacak en iyi şey, web sayfalarınızın hızlı bir şekilde dizine eklenmesini sağlamaktır, web siteniz için bir site haritası oluşturmaktır. Site haritası, web sitenizdeki tüm sayfaların bir kaydını alması için sunucunuza yükleyebileceğiniz bir XML dosyasıdır.

Siteniz için site haritanızı oluşturmanızı kolaylaştırmak amacıyla, site haritası oluşturma aracımız için bu bağlantıya https://www.seokontrol.com.tr/xml-sitemap-olusturucu gidin. Site haritası oluşturulduktan ve yüklendikten sonra, dizine eklenmesi için Google Web Yöneticisi Araçları'na göndermeniz gerekir.

Web sayfalarınızdaki gönderileri Facebook, Twitter ve Pinterest gibi farklı sosyal medya platformlarında paylaşmanız faydalı olacaktır. Ayrıca, web içeriğinizin yüksek kaliteli olduğundan emin olmalısınız.

Siteniz yeni açılmışsa, Google'ın web sitenizin yayınlarını dizine eklemesi normalde biraz zaman alacaktır. Ancak, Google'ın sitenizin sayfalarını dizine eklememesi durumunda, yalnızca 'Google gibi Tara'yı kullanın, onu Google Web Yöneticisi Araçları'nda bulabilirsiniz.

NEDEN GOOGLE DİZİN DENETLEYİCİSİ'Nİ KULLANMALISINIZ?

Her web sitesi sahibi ve web yöneticisi, Google'ın sitelerini dizine eklediğinden emin olmak ister çünkü bu, organik trafik elde etmelerine yardımcı olabilir. Bu Google Dizin Denetleyicisi aracını kullanarak, sayfalarınızdan hangilerinin Google tarafından dizine eklenmediğine dair bir ipucuna sahip olacaksınız.

Google, diğer büyük arama motorları gibi, web'de yayınlanan her web sitesine dikkatlice bakar. İnternette bulunan tüm web sitelerini zaman zaman ziyaret eder ve inceler.

Bu indeks kontrol aracı ile Google'ın tüm web sayfalarınızı indeksleyip indekslemediğini kontrol edebilirsiniz. Web sitenizde kaç sayfanızın olduğu önemli değil, gerçekten önemli olan Google'ın indekslediği sayfaların sayısıdır.

Google'ın çok sayıda sayfa içeren büyük web sitelerini görmezden gelmeyi ve daha az sayfalı daha küçük siteleri dizine eklemeyi tercih ettiği zamanlar olacaktır.

Bunun nedeni, Google'ın bir web sitesinin metin kalitesini ve bağlantılarını ve trafiği analiz etmesidir. Muhtemelen birçok site ziyaretçisine hitap eden içeriğe ve daha fazla trafik çeken bağlantılara sahip web sitelerini dizine ekleyecektir.

GOOGLE DİZİNİ NE ANLAMA GELİYOR?

Google sürekli olarak milyonlarca web sitesini ziyaret eder ve ilgisini çeken her web sitesi için bir dizin oluşturur. Ancak, ziyaret ettiği her siteyi dizine eklemeyebilir. Google ilgilenilen anahtar kelimeleri, isimleri veya konuları bulamazsa, büyük olasılıkla dizine eklemeyecektir.

Bu, birçok web sitesi sahibinin, web yöneticisinin, SEO uzmanının Google'ın web sitelerini indekslemesi konusunda endişelenmesinin nedenidir. Çünkü Google dışında kimse nasıl çalıştığını ve web sayfalarını endekslemek için belirlediği önlemleri bilmiyor. Tek bildiğimiz, Google'ın genellikle bir web sayfasını dizine eklerken aradığı ve dikkate aldığı üç husus: içerik, yetki ve trafikle ilgilidir.

Ayrıca, Google'ın belirli bir siteyi ne zaman ziyaret edeceği veya dizine eklemeyi seçip seçmeyeceği konusunda kesin bir zaman yoktur. Bu nedenle, bir web sitesi sahibinin web sayfalarınızdaki tüm sorunların giderildiğinden ve arama motoru optimizasyonuna hazır olduğundan emin olması önemlidir. Web sitenizdeki hangi sayfaların henüz Google tarafından dizine eklenmediğini belirlemenize yardımcı olmak için, bu Google site dizini denetleme aracı işini sizin için yapacaktır.

Web siteniz henüz dizine eklenmemişse endişelenmeyin çünkü Google, web sitelerini kontrol etmek ve dizine eklemek için durmaksızın çalışmaktadır. Web sitenizdeki içeriği iyileştirmeye ve trafiğinizi artırmaya odaklanmak isteyebilirsiniz, çünkü trafik arttıkça, web siteniz de alaka ve yetki kazanır, bu da Google'ın bunu fark etmesini ve sıralamaya başlamasını sağlar.

Bu Google dizin denetleyici aracını kullanarak Google Dizinini kontrol etmeye devam edin ve web siteniz için daha iyi bir performans elde etmeye çalışın. Bu, özellikle yeni başlatılan web siteleri için daha fazla organik trafik kazanmak için genellikle zaman alabilir.

Bağlantılarınızı geliştirmek de size yardımcı olabilir, yalnızca gerçek bağlantıları kullanmalısınız. Web sitenize yarardan çok zarar verebileceklerinden, ücretli bağlantı çiftliklerine gitmeyin. Web siteniz Google tarafından indekslendikten sonra, onu korumak için çok çalışmalısınız. Bunu, her zaman web sitenizi her zaman taze olacak şekilde güncelleyerek başarabilirsiniz ve ayrıca alaka düzeyini ve yetkisini koruduğunuzdan emin olmalısınız, böylece sayfa sıralamasında iyi bir yer alacaktır.